Sursă foto: servuscluj.ro

CNAIR a transmis că vor fi impuse restricții de circulație pe Autostrada Sebeș-Turda, în perioada 23-26 octombrie, pe direcția de mers spre Sebeș. Mai precis, circulația va fi întreruptă pe breteaua A4 care este legată de nodul rutier Teiuș, conectând Drumul Național DN14B cu Autostrada A10.

„Se efectuează încercări statice și dinamice la pasajele de la km. 25+087, km. 25+450, km. 26+253, km. 26+550 și lucrări de reparații rosturi de dilataţie la pasajul de la km. 25+087, calea 2 (sensul Turda-Sebeş). Traficul va fi deviat pe calea 1, sensul Sebeș-Turda, circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

Sensurile de deplasare vor fi delimitate cu balize direcţionale pe care se vor monta lămpi cu lumină galbenă intermitentă. Participanții la trafic care circulă dinspre Turda spre Teiuș și Blaj trebuie să utilizeze nodul Aiud pentru a coborî de pe autostradă”, au declarat reprezentanții CNAIR.

Nodul rutier Teiuș nu va fi accesibil pentru a ieși dinspre Turda spre Teiuș și Blaj (DN14B). Cei care călătoresc din Teiuș spre Alba Iulia trebuie să folosească ruta alternativă pe DN1.

De asemenea, nodul rutier Teiuș nu va putea fi utilizat pentru a intra pe autostradă dinspre Teiuș (DN14B) către Sebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.