Sursă foto: servuscluj.ro

Cinci companii sau asocieri de companii au depus oferte pentru realizarea proiectului care vizează construirea unui pasaj de legătură între DN 1C și DJ 109D, traversând calea ferată, cu scopul de a facilita accesul în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu. Valoarea totală a proiectului este de 65.532.646 lei, iar finanțarea va fi asigurată prin fonduri PNRR, gestionate de C.N.A.I.R.

” Scopul pasajului este de a elimina blocajele și de a fluidiza circulația pe acel sector extrem de circulat. El va facilita accesul în Parcul nostrul Industrial din Jucu unde au fost create până acum cca. 7000 de locuri de muncă. Vom contribui în continuare cu tot ceea ce ține de noi pentru materializarea cât mai rapidă a acestei investiții”, a afirmat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Scopul proiectului este de a facilita fluidizarea traficului pe DN 1C, în zona Parcului Industrial Tetarom III, și de a reduce sau chiar elimina accidentele rutiere care au ca rezultat victime sau pagube materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.