Robert Sighiartău a anunțat că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. ”Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie”, a spus vicepreședintele PNL.

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreşedinte PNL, a anunţat că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, el precizând că poziţia sa este că a fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă, astfel că adversarul său este PSD în această campanie.

”Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni”, arată Robert Sighiartău, într-un comunicat de presă.

El precizează că ”maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari”.

”Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, afirmă Sighiartău.