Remus Lăpușan, fost lider PSD Cluj și fost consilier local și județean, a declarat că „nicio investiție majoră în infrastructura municipiului Cluj-Napoca și a zonei metropolitane nu a fost realizată” în ultimii zece ani.

El susține că orașul a înflorit datorită „inteligenței și puterii de muncă a tinerilor rămași în Cluj-Napoca, a universităților noastre care au produs excelență și a mediului de afaceri care a creat locuri de muncă”, dar că administrația locală „a oferit multe promisiuni”. Lăpușan susține că Clujul are nevoie de „o stângă puternică” și de „un PSD Cluj puternic” pentru a oferi „un plan de dezvoltare pe termen lung județului, o alternativă la actuala administrație liberală plafonată și încremenită în zeci de promisiuni electorale nerealizate”.

El menționează că județele Alba și Bihor au intrat într-o „competiție economică benefică” cu Clujul, datorită investițiilor în infrastructură, în timp ce Consiliul Județean Cluj nu a făcut la fel în Huedin, Dej, Gherla, Turda și Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.