Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria Cluj-Napoca a transmis că au fost finalizate patru noi spații pentru biciclete echipate cu rasteluri mobile. Acestea au fost amplasate pe strada Petuniei nr. 7, strada Iazului (în fața locuinței de pe Ciocârliei nr. 1), strada Rapsodiei nr. 12 și strada Alverna nr. 61. Cu aceste adiții, numărul locurilor securizate pentru biciclete în parcările din diferite cartiere ale Clujului a atins cifra de 927, conform declarației primarului Emil Boc.

Aceste spații au fost amenajate special și sunt dotate cu o serie de facilități pentru asigurarea securității bicicletelor, printre care se numără camere de supraveghere video, echipamente pentru stocarea imaginilor video, iluminat cu corpuri LED echipate cu senzori crepusculari, yale electromagnetice și cititoare de carduri de proximitate.

” Fiecare structură metalică are o capacitate de 50 locuri. Acestea sunt independente din punct de vedere energetic, fiind dotate cu panouri fotovoltaice, regulatoare de încărcare, invertoare și acumulatori. Accesul în rastele se face cu carduri de proximitate”, a afirmat Primarul Emil Boc pe pagina sa oficială de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.