Cătălin Cîrstoiu nu poate să spună că e un înger, dacă vine ca și candidat din partea PSD-PNL la Primăria Capitalei, poartă răspunderea pentru tot ce au făcut rău cele două formațiuni, afirmă la RFI președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban. Managerul Spitalului Universitar este candidatul PNL și PSD la PMB dar nu are nici macar o sansa de a deveni Primar General.

Ludovic Orban crede că ”indiferent ce candidat va desemna alianța PSD-PNL, acest candidat nu are nici o șansă să câștige Primăria Capitalei, pentru că actualul Guvern format din PSD și PNL și-a bătut joc de București în ultimii trei ani de zile, cum de altfel PSD și-a bătut joc de București 12 ani de zile, cu primari care n-au făcut altceva decât circ ieftin și care au adus orașul în pragul falimentului, mă refer la mandatele lui Oprescu și mandatul Gabrielei Firea”.

În opinia sa, ”domnul Cîrstoiu nu poate să spună că e un înger, dacă vine ca și candidat din partea PSD-PNL. Poartă răspunderea pentru tot ce au făcut rău PSD și PNL, atâta timp cât el acceptă să candideze din partea PSD și PNL. De altfel, lipsa de respect față de bucureșteni a acestor două partide este arătată și de modul de desemnare a candidatului la Primărie, adică patru ani de zile nu și-au pregătit candidat, nici PSD, nici PNL, nu au pregătit un program, care să ofere soluții viabile pentru rezolvarea marilor probleme ale Bucureștiului și printr-o târguială politică improvizată pe ultima sută de metri, scot din joben un candidat care nu are nici o legătură cu ei”.

Președintele partidului Forța Dreptei spune că ”doar anul acesta, PSD și PNL au jefuit Bucureștiul. Prin legea bugetului de stat, sumele și cotele defalcate acordate pentru bugetul local al municipiului București au scăzut cu 620 de milioane. Mai mult decât atât, refuză de o lună de zile să adopte bugetul Capitalei”.