Anda Adam a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală.

Vedeta a vorbit despre despărțirea de Victor Slav și despre divorțul de tatăl fetiței sale.

Anda Adam, despre divorțul de tatăl fetiței ei

După ce s-a despărțit de Victor Slav, artista a găsit dragostea alături de Sorin Andrei Nicolescu, bărbatul alături de care a mers și la altar, însă ulterior au divorțat. Deși s-au făcut multe speculații pe această temă, Anda Adam a refuzat să dea detalii despre motivul care a dus la ruptura dintre cei doi.

„Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm a fost luată din cu totul alte motive și pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu, dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.

În acel context am spus că aș fi în stare să iert un om dacă își asumă și este responsabil de greșeala pe care a făcut-o, dar nu s-a ajuns niciodată până acolo, nu a fost cazul.

Decizia ne-a aparținut din motive de armonie și tocmai pentru că ne iubim copilul am considerat că este cea mai bună decizie pentru noi”, a dezvăluit Anda Adam, potrivit Libertatea.

„Sunt foarte asumată, nu!”

La vremea respectivă au apărut în presă o serie de articole cu privire la faptul că fostul soț al artistei a fost implicat într-o rețea de contrafacere a cardurilor bancare, fiind condamnat la trei ani cu suspendare în anul 2018. Având în vedere acest aspect, Anda Adam a fost întrebată dacă motivul divorțului a fost cel de a își proteja imaginea.

„Sunt foarte asumată, nu! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de veche, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului, iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația.

Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea. Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc ce fac și ce sunt și reprezint eu ca artist și ca femeie pentru oamenii din România, să știi că sunt mult mai umană și aș lăsa cariera și imaginea mea pentru familie și pentru oamenii pe care îi iubesc cu adevărat și care mă iubesc.

Aș fi în stare să fac orice sacrificiu pentru familia mea. Dacă unul din membrii familiei mele ar fi fost într-o asemenea situație aș înfrunta cu putere situația, dar niciodată nu aș da omul acela doar ca să îmi păstrez imaginea curată”, a explicat vedeta.