Hohoho! Spiritul sărbătorilor de iarna ne-a cuprins, iar “febra cadourilor” a început deja.. WellNest iti vine in ajutor daca esti in pana de idei de cadou!

Celebrează magia Crăciunului oferind un cadou unic și benefic pentru sănătate! Descoperă voucherele WellNest speciale pentru ședințe de masaj și pilates, cadoul ideal pentru a aduce relaxare și bunăstare celor dragi în această perioadă festivă.

Fie că dorești să oferi o experiență de relaxare profundă prin masaj sau o ședință energizantă de pilates, voucherele noastre sunt alegerea perfectă pentru a spune ‘La mulți ani’ într-un mod cu adevărat special și sănătos.

Dăruiește momente de neuitat și binefaceri pentru trup și suflet în această sărbătoare a iubirii și bucuriei!

Stati cu ochii pe WellNest, luna aceasta sunt plini de surprize!

Vă amintim că WellNest, cel mai modern Studio de Pilates din Ploiești a fost deschis în luna septembrie a acestui an, și, față de oricare altă sală de fitness sau întreținere corporală din oraș, la WellNest Pilates Studio pe primul loc, individual, este fiecare persoană care alege să își petreacă timpul aici.

Fondatorul proiectului, Dana Petrescu, ne-a povestește pe larg, într-un interviu amplu, toate beneficiile Pilates-ului și de ce trebuie să alegem WellNest Pilates Studio!

Citiți întregul interviu: Alege Pilates pentru sănătate, relaxare, tonifiere și întreținere corporală! Acum, la Ploiești s-a deschis WellNest Pilates Studio!