Sursă foto: stiridecluj.ro

Elevul Alex Bogdan Bora, aflat în clasa a 8-a la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca și membru al Clusterului Magic Sciences, coordonat de profesorul Gabriel Nicolae Teodorescu, a câștigat încă o medalie de aur la o competiție internațională.

În perioada 7-11 noiembrie 2023, s-a desfășurat competiția internațională de știință și inovație, „The biggest of IYSA event” (2023) INTERNATIONAL SCIENCE AND INVENTION FAIR 5th ISIF 2023, organizată de Indonesian Young Scientists Association (IYSA) în colaborare cu Udayana University Bali. Alex Bogdan Bora s-a remarcat din nou, obținând o medalie de aur și ocupând prima poziție pe podium. La acest eveniment au fost înscrise 685 de proiecte, cu participarea a 1968 de elevi și studenți din 28 de țări. În mod remarcabil, pe tabla electronică a premierei au fost afișați câștigătorii medaliei de aur, iar România, reprezentată de National College George Coșbuc din Cluj-Napoca, a ocupat locul întâi.

Aceasta este a 5-a medalie de aur câștigată de Bogdan în acest an, la competiții internaționale de inventică și inovație. Felicitări atât elevului, cât și profesorului său îndrumător pentru performanța remarcabilă obținută.

De asemenea, în luna octombrie, tot la o competiție în Indonezia, elevul Bora a adăugat o altă medalie de aur la colecția sa impresionantă de distincții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.