”În guvernările liberale, dezvoltarea locală a fost întotdeauna o prioritate, iar dovadă stau programe de investiţii precum Anghel Saligny, dar şi absorbţia record a fondurilor europene şi toate şantierele începute sau deblocate de PNL în comunităţile din România. În discuţiile pe care le-am avut astăzi cu aleşii locali liberali şi cu preşedinţii organizaţiilor locale PNL din Mehedinţi, le-am spus tuturor că obiectivul nostru rămâne buna guvernare”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, administraţiile liberale din întreaga ţară sunt un exemplu de bune practici tocmai pentru că prioritizează investiţiile.

”În construcţia bugetară de anul viitor vom susţine ca toate proiectele strategice de modernizare să fie finanţate, indiferent că vorbim de spitale, şcoli sau infrastructură rutieră. Pentru a se dezvolta, zona Olteniei are nevoie de drumuri de mare viteză, moderne şi sigure, care să lege regiunea de restul ţării”, a mai transmis preşedintele PNL.

Acesta afirmă că ”Partidul Naţional Liberal a fost în aceşti ani un factor de stabilitate şi de echilibru în guvernare şi tot aşa vom continua”.

”Pentru că misiunea noastră este să construim o Românie puternică şi prosperă pentru toţi cetăţenii săi”, a mai transmis Ciucă.