Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, după întâlnirea cu membri ai organizațiilor de pensionari PSD și PNL, că medicul Cîrstoiu va câștiga detașat alegerile pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu a spus că evenimentul la care a participat joi i-a amintit de prima sa candidatură la Buzău în timpul USL

Marcel Ciolacu am spus în sală și o spun și acum, parcă mi-am retrăit tinerețea la prima candidatură când la Buzău când mi-am anunțat candidatura era jumătate de sală roșie, jumătate de sală galbenă, era USL-ul și întreaga echipă, atât de la PSD, cât și de la PNL oragnalizația Buzău am reușit să am un scor foarte bun pentru primul mandat de deputat și cred că, cu certitudine, și domnul doctor Cîrstoiu va avea un prim mandat câștigat detașat din partea celor două partide și susținut din partea celor două partide.

Marcel Ciolacu a mai spus că a fost opțiunea corectă coaliția PSD-PNL

„Niciodată eu nu am avut dușmani în politică. Am avut adversari politici. În peste 95% la alegerile locale, marea majoritate a competițiilor sunt între reprezentanții PSD și reprezentanții PNL. E un fapt. Nu este neapărat ceva împotriva firii sau a democrației. Avem o alianță pentru europarlșamentare, pentru viziunea europeană a celor două partide”.

INQUAM Photos Octav Gane