Categorii
Actualitate Politic

Ludovic Orban, despre decizia PNL de a candida pe liste proprii în alegeri: „Au ajuns atât de nefrecventabili încât nici măcar tovarășii lor de drum de la PSD nu riscă să se compromită făcând alianță cu ei”

Fostul lider PNL Ludovic Orban, actual șef al Forța Dreptei, spune despre decizia liberalilor de a candidat în alegeri pe liste proprii că este o decizie „ridicolă”:

„Umflarea în pene a conducerii peneliste cu decizia de a candida pe liste proprii este ridicolă scrie pe Facebook Ludovic Orban. Cum altcumva sa candideze în condițiile în care au ajuns atăt de nefrecventabili încât nici măcar tovarășii lor de drum de la PSD nu riscă să se compromită făcând alianță cu ei?”mai scris Orban pe pagina socială.

Reamintim că PNL a decis vineri prin vot unanim să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024, când vor avea loc alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Mai devreme, în cadrul aceleiași ședințe, președintele Nicolae Ciucă anunțase că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.