Sursă foto: zcj.ro

Lucrările la Parcul Zorilor de pe strada Observator este apropie de final.

„Cluj-Napoca: 1 martie, deschidem parcul Zorilor (ridicăm împrejmuirea). Acum se lucrează la ultimele detalii. Vă așteptăm la plimbare și la mișcare!”, a afirmat primarul Emil Boc.

Din totalul suprafeței parcului, 90% este dedicată spațiilor verzi, iar restul este ocupat de alei, piste de biciclete și alte amenajări caracteristice unui parc. Aleile sunt construite folosind materiale permeabile, ce permit apei să pătrundă în sol pentru a minimiza impactul asupra mediului. Accesul pentru persoanele cu dizabilități este asigurat în toate zonele parcului.

În cadrul acestui proiect au fost incluse următoarele amenajări: o zonă cu fântâni pavimentale; un loc de joacă modern echipat pentru copii; o zonă de recreere pentru seniori, echipată cu mese de șah; o zonă de fitness; alei de promenadă și piste pentru biciclete; un grup sanitar cu funcție de autocurățare și cișmele; facilități de parcare pentru biciclete, bănci și un sistem de supraveghere cu camere video.

Sistemul de iluminat LED implementat poate fi controlat prin telegestiune, iar toată infrastructura tehnică și edilitară este integrată subteran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.