Sursă foto: servuscluj.ro

Alertă a fost declanșată în această dimineață la sediul unei companii care se ocupă cu încărcarea buteliilor de oxigen. Echipajele de intervenție ale ISU Cluj, inclusiv autospeciale și personal SMURD și SAJ, au fost mobilizate în urma semnalării unui posibil incendiu.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 5:50, pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, cu obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, situat pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD și unul SAJ, precum și echipaje de poliție.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au constatat că existau scurgeri de oxigen dintr-un recipient încărcat cu oxigen, de aproximativ 10.000 l, fără a consta existența unei flăcări. S-a delimitat un perimetru în jurul operatorului economic, pe o rază de 500 m, în interiorul căruia a fost restricționat accesul persoanelor civile.

A fost închis robinetul recipientului încărcat cu oxigen, de către personalul de pe locul de muncă, fiind oprită astfel deversarea de gaz în atmosferă”, a declarat ISU Cluj.

Până în acest moment, nu au existat persoane care să ceară asistență medicală. O autospecială a rămas în zonă pentru a efectua monitorizări, în timp ce celelalte forțe s-au retras la baza lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.