Nea Mărin este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. El este urmărit de milioane de români, mai ales datorită felului natural de a se comporta. Coregraful a avut, însă, recent, parte de un moment de-a dreptul inedit care l-a emoționat până când a izbucnit în plâns.

Nea Mărin a plâns, în direct, la TV. Celebrul coregraf și-a adus aminte de copilărie, pe vremea când se aduna la șezătoare, alături de familia sa. El a ajuns, cu întreaga lui echipă, în mijlocul unei șezători, iar ceea ce a trăit l-a marcat profund. Celebrul coregraf nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi, în fața camerelor de filmat.

Un cântec din folclor interpretat de Jador i-a adus aminte de copilărie, în cel de-al 15-lea episod de la „Poftiți pe la noi. Poftiți la târg”

„Bătrânul meu, te iubesc și trebuie să mă consideri ca pe nepotul mata’. Mă bucur că am putut să își simt sensibilitatea și că am plâns împreună, că m-ai bătut. Unde dă tataia crește”, a spus cântărețul.

Nea Mărin, dezvăluri emoționate în fața camerelor de filmat

Ajuns la șezătoare, împreună cu Jador și Maria Buză, celebrul coregraf a fost impresionat până la lacrimi de modul în care se păstrează tradițiile în unele zone ale țării.

„Mi-am adus aminte câte lucruri frumoase se întâmplau în șezători. Era cea mai mare plăcere a mea când zicea bunica: mergem la clacă. Așa i se zicea în sud. Se depănau toate amintirile. Ajungeau la tot felul de subiecte. Și mi-am adus aminte de copilărie. Am avut ocazia să învăț să joc. Știu un joc care se numește vârtelniță. Era numai de bărbați jucat. Probabil că s-au inspirat din ce vedeau la război (cel de cusut n.r). Acolo se întâmplă niște ritmuri, că totul e ritm. Am văzut în șezători, la bătrâni.”, a povestit Nea Mărin, în emisiunea pe care o moderează.

Care e cea mai mare dorință a celebrului coregraf

De asemenea, celebrul coregraf a mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe ale lui este aceea de a duce tradiția mai departe:

„Aș fi cel mai fericit om să văd că merge mai departe tradiția. M-ați făcut să îmi amintesc de copilărie. Parcă îi văd pe bunicul, pe bunica, mama, tata, parcă îi văd pe toți, așa ne adunam…”, a mărturisit Nea Mărin, conform wowbiz.ro.

Amintim că prezentatorul tv de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte să termine filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Nea Mărin ajuns de urgență la spital, fix în ultima zi de filmare.