Sursă foto: stiridecluj.ro

De luni, 18 martie, 474 de elevi de la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania” au început să primească o masă caldă în cadrul programului.

Alegerea acestei instituții de învățământ a fost făcută în urma consultării cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, având în vedere condițiile socio-economice ale elevilor. Din anul 2023, încă 31 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța” – Structura II, au fost adăugați în program.

Suportul alimentar oferit de bugetul local pentru aceste două unități constă într-o masă caldă pe zi, furnizată prin Cantina de Ajutor Social și Pensiune la școală/grădiniță, în limita unei valori zilnice de 18 lei/elev (TVA inclus).

În plus față de aceștia, în municipiu, alți 2106 elevi beneficiază de mâncare zilnică la următoarele școli: Colegiul de Turism Napoca, Școala Gimnazială „Emil Isac”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Școala Gimnazială „Traian Dârjan”.

,,Pentru aceste 4 școli, Primăria Cluj-Napoca susține programul „Masă sănătoasă” cu încă 3 lei/elev, pe lângă cei 15 lei/elev incluși în finanțarea asigurată de la Guvern”, a afirmat primarul Emil Boc.

 

În total, 2611 elevi din Cluj beneficiază de o masă zilnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.