Sursă foto: servuscluj.ro

Luni seara, pompierii din Cluj au intervenit pentru a stinge un incendiu pe Calea Mănăștur. La fața locului, aceștia au găsit o canapea cuprinsă de flăcări și mai multe persoane care se autoevacuaseră din cauza fumului până la sosirea echipajelor de intervenție. Un bărbat a fost transportat la spital din cauza inhalării de fum și a unor afecțiuni cronice.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați, de puține momente, cu privire la izbucnirea unui incendiu într-un apartament situat într-un imobil cu funcțiuni mixte, de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului s-au alocat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări, o ambulanță și o motocicletă SMURD, unde au găsit o canapea cuprinsă de flăcări și mai multe persoane care s-au auto evacuat din apartament.
Până în acest moment nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au fost lichidate. Nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuințe sau celelalte spații din imobil.

A ars o canapea care se afla pe terasă, a fost afectată izolația exterioară, pe aproximativ 6 mp. Apartamentul se află la etajul 1, echivalent nivel 3. Se ventilează spațiul de pe casa scării și s-au autoevacuat 20 de persoane.
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Conform primelor evaluări aceasta suferă de afecțiuni cronice”, a declarat ISU Cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.