Sursă foto: servuscluj.ro

Doi bărbați din Florești, în vârstă de 19 și 37 de ani, , au fost arestați preventiv după ce au furat o remorcă auto și peste 500 de panouri de cofrare din parcarea unei firme. Valoarea prejudiciului este de 17.000 de euro și a fost recuperat doar parțial.

„Din cercetări a reieșit că în perioada 3-9 ianuarie 2023, cei doi ar fi sustras în repetate rânduri panouri de cofrat aflate în parcarea subterană a unei societăți comerciale din localitatea Florești. De asemenea, la data de 7 ianuarie, în jurul orei 3:40, cei doi ar fi sustras o remorcă parcată în zona unui centru comercial din aceeași localitate.

În baza investigațiilor efectuate de polițiști s-a constatat că în perioada menționată, în timpul comiterii infracțiunilor, bărbatul de 37 de ani ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere, autovehiculul în cauză având numere false de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat al IPJ Cluj.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi au fost prezentați în fața instanței, cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.