Sursă foto: servuscluj.ro

Marți seara, o furtună puternică a lovit județul Cluj, iar autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza populația. Vântul violent a smuls mai multe acoperișuri și a doborât numeroși copaci, însă din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemate să intervină în mai multe zone ale județului:

  1. Huedin: S-a raportat că un arbore a căzut peste DN1 E60. Echipajul de la Detașamentul Huedin a intervenit cu o autospecială.
  2. Morlaca: S-au înregistrat 5 arbori căzuți. Detașamentul Huedin a intervenit cu o autospecială.
  3. Florești: A fost raportat că un arbore a căzut. Punctul de Lucru Florești, parte a Detașamentului 2 Cluj-Napoca, a intervenit.
  4. Panticeu: Au căzut 2 arbori. Echipajul de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca a intervenit.
  5. Baciu: A avut loc o inundație la beciul unei case de pe strada Magnoliei.
  6. Buza: S-au înregistrat pagube la două acoperișuri de anexe gospodărești. De asemenea, o femeie care a suferit un atac de panică a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Echipajul de la Punctul de Lucru Mociu a intervenit.
  7. Dej: S-au înregistrat 6 arbori căzuți, precum și pagube la un stâlp și acoperișul unei clădiri. Echipajul de la Detașamentul Dej a gestionat situația.
  8. Cluj-Napoca: Au fost înregistrate 6 arbori căzuți și pagube la două autoturisme. De asemenea, au fost afectate parțial acoperișurile a două clădiri, una de pe strada Anina și alta de pe strada Arinilor. Echipajele de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit.

De asemenea, s-a înregistrat un incendiu în localitatea Bogata, comuna Călărași. Incendiul a afectat doar o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, cauza probabilă fiind trăsnetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.