Sursă foto: servuscluj.ro

Fructele și legumele proaspete, provenite de la producătorii locali care au participat la evenimentul „Zilele Recoltei,” au fost împărțite persoanelor nevoiașe din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a anunțat că și în acest an, produsele agricole au fost donate copiilor și persoanelor fără adăpost din centrele Direcției de Asistență Socială și Medicală.

„Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat! Sprijin pentru copiii de la Casa de copii „Căsuța Bucuriei” și pentru centrele care găzduiesc persoane fără adăpost.

Cu ocazia Zilelor Recoltei, an de an, produse agroalimentare de la producătorii locali ajung la copiii găzduiți la centrul „Căsuța Bucuriei” din municipiul nostru, dar și la centrele D.A.S.M. pentru persoane fără adăpost (de pe strada Dragoș Vodă și strada Oașului).

Particip de fiecare dată când pot la această acțiune, este un gest simbolic prin care îmi doresc să subliniez că ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru alții poate însemna foarte mult. Așadar, repet: dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți!”, a declarat primarul Clujului.

O companie privată a achiziționat produsele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.