Sursă foto: servuscluj.ro

O femeie a fost depistată în Cluj-Napoca cu peste un kilogram de droguri de mare risc, ascunse în roata de rezervă a vehiculului său. După acest incident, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Cluj, au desfășurat percheziții la domiciliul ei într-un caz care implică presupusa săvârșire a infracțiunii de trafic de droguri de risc ridicat.

„În seara de 27 septembrie 2023, polițiștii Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o femeie, descoperind, astfel, peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate astăzi, 28 septembrie, în județul Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă. La data de 28 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a femeii, de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a declarat IPJ Cluj.

Suportul de experți a fost furnizat de către Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române. Operațiunile au fost desfășurate cu ajutorul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și cu implicarea luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în special din Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.