Femeia din Cluj-Napoca dispărută în februarie a fost găsită de investigatori din Olanda

Sursă foto: stiridecluj.ro

După o căutare care a durat 50 de zile, o femeie dispărută din Cluj-Napoca în data de 23 februarie a fost găsită de investigatori din Olanda, angajați de fiul său să o caute. Femeia în vârstă de 51 de ani a căzut în Someș în dimineața zilei de 23 februarie, iar autoritățile au deschis o anchetă și au efectuat căutări în colaborare cu alte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne și asociații de voluntari. Cu toate acestea, femeia a fost găsită abia pe 14 aprilie de către membrii unei asociații din Olanda, după o intervenție privată de căutare.

„În data de 14 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Sânicoara, în albia râului Someșul Mic, a fost găsit cadavrul unei femei, de către membri unei asociații din Olanda. La fața locului au intervenit polițiști, dar și pompieri din cadrul ISU Cluj, care au contribuit la recuperarea cadavrului din zona respectivă.

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, în vârstă de 51 de ani, plecată voluntar din municipiul Cluj-Napoca, în cursul lunii februarie.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. De la data plecării voluntare, respectiv 23 februarie a.c., polițiști din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, forțe din cadrul altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și parteneri externi (asociații de voluntari) au efectuat căutări, în vederea identificării persoanei în cauză. Facem precizarea că, în cauză, nu a fost obținut un acord de mediatizare cu privire la plecarea voluntară”, se precizează într-o informare IPJ Cluj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *