Sursă foto: servuscluj.ro

În cursul nopții trecute, un bărbat a fost transportat la spital cu multiple răni, după ce locuința sa a fost distrusă într-o explozie cauzată de o butelie. Deși nu a izbucnit un incendiu în urma exploziei, imobilul a fost complet distrus.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această noapte pentru a acorda prim ajutor calificat unui bărbat surprins de o explozie produsă, cel mai probabil, la o butelie. Evenimentul s-a petrecut în localitatea Aghireșu Fabrici, iar apelul de urgență a venit în jurul orei 00:05. Imediat s-au deplasat la fața locului echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu.

Salvatorii au găsit în curte un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient, dar cu multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de paramedicii SMURD, care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, echipajul SMURD a făcut joncțiunea în localitatea Rădaia cu o ambulanță SAJ cu medic, care a transportat victima la UPU Cluj.

Explozia a produs pagube însemnate în locuință, amintind aici geamuri, uși și bunuri din interior distruse”, au declarat pompierii clujeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.