Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria Municipiului Dej organizează duminică, 21 aprilie, o serie de evenimente pentru a marca finalizarea lucrărilor de reabilitare a Pădurii Bungăr. Activitățile sportive și artistice se vor încheia cu un concert susținut de Direcția 5.

Evenimentul se va desfășura în diferite zone ale Parcului Pădurea Bungăr, în intervalul orar 15:00-20:30, conform programului următor:

Ora 15:00-18:00: Terenul multifuncțional acoperit și terenul de minifotbal vor găzdui meciuri de fotbal cu participarea echipelor de juniori ale Cluburilor de fotbal FC Unirea Dej, CS Minerul 1947 Ocna Dej, ACS Libra Star. De asemenea, pe terenul de tenis va avea loc un antrenament al sportivilor clubului de tenis ACS Advance Team.

Ora 17:00-18:00: La amfiteatru se va desfășura un spectacol de dans modern susținut de Clubul de dans sportiv Latino Angels și Happy Dance România.

Ora 17:00: Va avea loc prezentarea investiției și un tur al parcului de agrement.

În cea de-a doua parte a evenimentului, începând cu ora 18:00, atmosfera va fi animată de Dj Palage, iar serata va fi încheiată cu concertul susținut de Direcția 5, începând cu ora 19:00. Intrarea este liberă.

Proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”, implementat de Primăria Municipiului Dej și finanțat în cadrul Programului Operațional 2014-2020, are o valoare de 13.860.500 lei, aproximativ 2.870.000 euro.

În cadrul acestui proiect, pe o suprafață de 170.000 mp au fost amenajate spații pentru diverse activități sportive, artistice, relaxare și socializare, incluzând alei pietonale, piste de alergat și cicloturism, locuri de joacă pentru copii, zona pentru fitness, terenuri de tenis de câmp și minifotbal, parc de aventură, amfiteatru, zonă pentru picnic, zonă destinată animalelor de companie, zona multifuncțională, puncte de informare, parcare pentru biciclete și parcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.