Sursă foto: stiridecluj.ro

Pe data de 24 august, în jurul orei 17:10, într-o locuință din Turda, au fost descoperite două persoane decedate, un bărbat și o femeie, care avea o diferență semnificativă de vârstă.

Politia municipiului Turda a fost informată cu privire la această situație de către pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, care au fost chemați pentru intervenție într-un imobil de pe strada Rapsodiei din Turda.

În locuința respectivă, au fost descoperite cadavrele a două persoane. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit spânzurat în baie, iar o femeie în vârstă de 29 de ani zăcea într-o cameră acoperită cu un material textil, pe podeaua căreia erau vizibile urme de sânge.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, ușa de acces în apartament era securizată.

Echipele de investigații au început să analizeze situația pentru a clarifica circumstanțele în care au survenit decesele celor două persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, continuă cercetările în ceea ce privește posibile infracțiuni de omor și ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.