Cătălin Bordea a dezvăluit motivul pentru care nu și-a luat soția la America Express și de ce l-a ales pe Nelu Cortea. Acesta a declarat că Livia Bordea nu ar fi făcut față în competiție.

Cătălin Bordea trebuia să participe la emisiunea America Express alături de soția lui, Livia Bordea, dar s-a răzgândit. Partenera acestuia a considerat că se va descurca mai bine în echipă cu un alt bărbat și nu a vrut să-l tragă în jos.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Mai mult, Cătălin Bordea a declarat că Liviei Bordea i-a fost teamă că se vor certa în emisiune, dar și de popularitatea de după concurs. Aceasta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să-l lase pe Nelu Cortea în locul ei.

Cătălin Bordea

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus acesta.

Cu cine a plecat Cătălin Bordea în America Express

Cătălin Bordea e plecat în America Express cu actorul și comediantul Nelu Cortea. El a participat la mai multe distribuții, după ce a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare:)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez
soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, spunea Bordea înaite să plece în America Express. „E oficial, mergem la muncă în străinătate!!!”, a mai glumit vedeta de la Antena 1.