Andreea Marin și Ștefan Bănică au format un cuplu între 2006 și 2013, iar vestea despărțirii lor a uimit atunci pe foarte multă lume. Însă, se pare, că ceea ce a dus la divorț a fost comportamentul agresiv pe care celebrul cântăreț îl avea față de soția sa.

Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, a dezvăluit în urmă cu mai mult timp umilințele la care a fost supusă Andreea Marin. Mai mult, acesta a spus că Ștefan Bănică Jr. a și bătut-o pe prezentatoarea tv și sărea la bătaie ori de câte ori nu-i convenea ceva.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof.

Andreea Marin, umilită și bătută de Ștefan Bănică

Ivanof a mai povestit că în multe vacanțe pe care le-au petrecut împreună, Andreea Marin plângea și amenința mereu cu divorțul. Potrivit acestuia, problema agresivității a existat mereu în cuplul celor doi.

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a declarat afaceristul.

Sabin Ivanof a dezvăluit că ultima vacanță pe care au petrecut-o împreună a fost în anul 2011, deoarece nu a mai vrut să iasă cu Bănică, pentru că era „un idiot”. Mai mult, cântărețul era cel care insista să meargă în vacanțe alături de alte două, trei cupluri, însă atunci când ajungea la destinație făcea toate lucrurile singur, potrivit click.ro.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împreună o fată, pe Violeta, care a rămas alături de mama ei. Aceasta a împlinit de curând vârsta de 15 ani.