Știai asta? Poți să îți amanetezi mașina pentru a obține un credit, foarte ușor și foarte repede. Scopul? De a putea beneficia de o garanție atunci când soliciți un împrumut de bani. Astfel că, mașina ta reprezintă garanția rambursărilor pe care va trebui să le faci.

Pentru a obține repede banii de care ai nevoie, poți folosi deci mașina drept gaj pentru împrumutul de care ai nevoie. Și în acest caz, nu este nevoie doar de obiecte de valoare transmise din generație în generație. Se pot folosi și mașinile pentru a obține lichidități.

Care sunt condițiile de respectat atunci când vrei să obții un credit de tip amanet auto?

Atunci când vrei să apelezi la un credit de tip amanet auto, trebuie să știi că sunt unele condiții de respectat.

Punerea în gaj a autovehiculului tău va oferi creditorului o garanție atunci când solicită un împrumut. Punerea în gaj are loc atunci când un activ este folosit pentru a garanta o datorie.

În acest caz, valoarea mașinii tale reprezintă o garanție că vei rambursa împrumutul. Există mai multe condiții în care îți poți lăsa mașina ca garanție:

  • Trebuie să fii proprietarul mașinii pe care vrei să o amantezi.
  • Cartea mașinii trebuie să fie validă deci să nu fie suspendată.
  • Trebuie, de asemenea, să se facă dovada identității.
  • Este foarte important ca mașina să fie în cea mai bună stare.

Care sunt principiile unui credit de tip amanet auto?

O mașină amanetată pentru a se obține un credit este o mașină care este garanția pentru un împrumut. Mașina rămâne în custodia celui care oferă împrumutul și este folosită pe post de garanție pentru soldul restant al împrumutatului. Autoturismele gajate sunt adesea folosite de persoanele care nu pot obține un împrumut auto obișnuit deoarece au un scor de credit scăzut sau nu au istoric de credit. Prin amanetarea mașinii, aceștia pot obține un împrumut și pot folosi mașina ca garanție pentru acel împrumut.

Valoarea și durata unui împrumut de amanet

Suma unui împrumut de amanet este determinată de valoarea bunului amanetat, evaluat de un expert. Ratele dobânzii se bazează pe valoare. Se poate obține o sumă de 50-70% din valoarea mașinii. Nu există o sumă minimă sau maximă pentru un împrumut de amanet.

Durata maximă a unui împrumut de amanet este de 30 de zile. Cu toate acestea, este posibil să se reînnoiască termenul dacă este necesar.

În concluzie, prin creditul de tip amanet auto este mai sigur și mai ușor să obții un împrumut de care ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.