Sursă foto: servuscluj.ro

Compania de Apă Someș S.A., care este operator regional de apă sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, continuă extinderea rețelei de canalizare pe patru străzi din localitatea Cămărașu.

Lucrarea a înregistrat deja un progres semnificativ, de aproximativ 85%, și se apropie de finalizare atât în ceea ce privește rețeaua de canalizare, cât și construcția a două noi stații de pompare a apei uzate.

” Investiția finanțată integral de Consiliul Județean este în grafic, termenul de finalizare fiind primul trimestru al anului următor. Încercăm să profităm de vremea bună și să accelerăm ritmul lucrărilor de excavare și introducere în subteran a conductelor de canalizare. Un sistem de alimentare cu apă operațional, existent acum în Cămărașu, poate genera maximum de beneficii, în folosul cetățenilor, doar dacă este însoțit de un mecanism centralizat de evacuare a apelor uzate, astfel încât întreg cercul să fie închis”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Proiectul din localitatea Cămărașu vizează extinderea rețelei de canalizare menajeră pe o distanță totală de aproximativ 1,5 kilometri, care include patru străzi: 1 Mai, 9 Mai, Iuliu Maniu și Libertății.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.758.532 de lei, iar finanțarea acestui proiect provine dintr-un fond special constituit din veniturile obținute din redevența și impozitul pe profit plătite de Compania de Apă Someș către Consiliul Județean și restituite ulterior de către aceasta pentru implementarea investițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.