Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean din Cluj a inițiat o licitație pentru contractul de delegare a serviciului de transport public județean de persoane în județul Cluj. Această licitație are scopul de a atribui 116 trasee care nu au fost încă acoperite.

„Încurajăm toți operatorii de transport să participe la această licitație. De asemenea, invit primarii interesați să ia legătura cu operatorii din zona lor și să găsească pârghiile necesare pentru a sprijini situația transportului. Dorim ca toți clujenii, indiferent că locuiesc în zona metropolitană sau nu, să beneficieze de condiții de transport decente, cu continuitate, siguranță și confort”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Contractul vizează delegarea a 116 trasee de transport județene, dintr-un total de 146 incluse în Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate în județul Cluj pentru perioada 2023-2028. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 iunie, ora 15:00.

Licitația se va realiza pe baza criteriului de atribuire al cel mai bun raport calitate-preț, având următorii factori de evaluare: tariful mediu pe kilometru/loc, capacitatea de transport, vechimea parcului auto, dotările mijloacelor de transport, norma de poluare a autobuzelor/microbuzelor, etc.

După adjudecarea licitației, Consiliul Județean Cluj va încheia contracte de delegare a serviciului de transport cu operatorii desemnați câștigători. Aceste contracte vor permite emisia licențelor de traseu, oferindu-le operatorilor posibilitatea de a opera traseele județene specificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.