Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul Emil Boc îndeamnă locuitorii din Cluj-Napoca să utilizeze cu încredere opțiunile digitale disponibile pentru plata taxelor și impozitelor locale, accesibile pe site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca. Cei care achită aceste obligații până la data de 31 martie 2024 vor primi o reducere de 10%.

”În 8 ianuarie este prima zi de plată a impozitelor locale, a taxelor, a chiriilor. Din nou, recomandăm clujenilor să folosească modalitățile de plată online, fie prin autentificare pe site-ul Primăriei, fie prin Ghișeul.ro, taxele exact la fel se plătesc ca și când ai merge la un ghișeu al primăriei.

Tot de luni, vine și gerul. Vom avea temperaturi de până la minus 10 grade Celsius. Cum putem face să ne plătim și taxele, dar să nu răbdăm de frig? Soluția este să utilizați modalitățile online pentru plata impozitelor și taxelor locale. Cu alte cuvinte, stăm la căldură și plătim online, nu ieșim afară în ger”, a scris primarul pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum poți plăti online taxele și impozitele locale?

Există mai multe modalități de a efectua plățile online pentru taxele și impozitele locale:

www.primariaclujnapoca.ro:

Accesează site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca la adresa www.primariaclujnapoca.ro.
Efectuează plata impozitelor și obține certificatul de atestare fiscală prin autentificare în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale a Primăriei Cluj-Napoca.
ghiseul.ro:

Utilizează platforma națională ghiseul.ro ca alternativă pentru plata online a impozitelor locale.

Virament Bancar:

Realizează plățile prin virament bancar, folosind conturile instituției deschise la Trezorerie.
Plăți la Primării de Cartier sau la Sediile Centrale:

Optează pentru plata la cele 7 primării de cartier din Mănăștur, Mărăști, Grigorescu, Gheorgheni, Zorilor, Iris și Someșeni.
Poți efectua plăți și la sediul Primăriei de pe Bd. Eroilor – Direcția Taxe și Impozite sau la sediul central al Primăriei de pe str. Moților nr. 7 – Centrul de Informare pentru Cetățeni.
Aceste variante de plată sunt disponibile pentru a asigura accesibilitatea și ușurința în efectuarea plăților pentru taxe și impozite locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.