Sursă foto: servuscluj.ro

GOTO Parking lansează noi servicii pentru modernizarea parcării aflate în apropierea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.  Clienții GOTO Parking  beneficiază de acum de Wi-Fi gratuit și au posibilitatea de a-și plăti locurile de parcare prin simpla scanare a unui cod QR.

De la preluarea parcării în 2019, digitalizarea a fost una dintre prioritățile GOTO Parking, iar investițiile în acest sens au fost constante, cu scopul de a îmbunătăți experiența clienților. Prin investiții în valoare de aproximativ 10.000 de lei, GOTO Parking a implementat un sistem modern de Wi-Fi cu internet de mare viteză, care acoperă întreaga suprafață a parcării și la care clienții au acces gratuit.

De asemenea, toți cei care ajung la GOTO Parking vor beneficia de un nou sistem de plată prin scanarea unui cod QR, care va fi afișat în incinta parcării. Această metodă este rapidă și în câteva minute clienții pot plăti parcarea urmând patru pași simpli:

  1. Scanarea codului QR. Sistemul va deschide aplicația YeParking, unde clienții vor fi rugați să scaneze tichetul de parcare.
  2. Scanarea tichetului în aplicația YeParking. În acest pas, vor apărea detalii referitoare la timpul petrecut în parcare și valoarea de plată.
  3. Plata. După apăsarea butonului „Plătește”, utilizatorul va fi rugat să introducă informațiile de pe cardul bancar.
  4. Plata parcării este efectuată cu succes prin intermediul aplicației YeParking. Astfel, procesul a devenit mai simplu deoarece utilizatorul nu mai trebuie să se autentifice în aplicație, ci este redirecționat prin intermediul codului QR.

Pentru cei care preferă alte metode de plată, acestea rămân în continuare funcționale. Astfel, clienții GOTO Parking pot achita locurile de parcare direct din confortul propriului autoturism prin aplicația YeParking, cu cardul prin sistemul POS instalat la barieră sau la punctul de plată și automatele din incinta parcării.

„Ne bucurăm că putem să le oferim clienților servicii noi și moderne care să le îmbunătățească experiența la GOTO Parking. Implementarea sistemului de WiFi gratuit este un lucru pe care ni l-am dorit de mult timp și credem cu tărie că investiția va fi de mare folos tuturor celor care vor folosi parcarea. De asemenea, am ales să introducem această nouă metodă de plată prin scanarea codului QR, în plus față de cele pe care le avem deja, pentru a eficientiza și scurta timpul pe care șoferii îl petrec achitând locul de parcare. Ne dorim în continuare să inovăm serviciile pentru bunăstarea clienților noștri și să fim o parcare de aeroport care se aliniază cu cele din Europa Occidentală.”, a transmis Sanda Ardelean, administratorul GOTO Parking.

Aceste investiții recente sunt parte a planului de modernizare al parcării pentru anul 2023, care a inclus deja diverse îmbunătățiri. Printre acestea se numără suplimentarea automatelor de plată, implementarea sistemelor de POS la fiecare barieră și reamenajarea parcării în ansamblu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.