Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj va moderniza două drumuri județene cu fonduri europene. Este vorba despre DJ 170B Topa Mică-Așchileu Mic, care are o lungime de 8 kilometri, și DJ 103K Râșca-Beliș (DN1R), care are o lungime de 25,72 kilometri.

Valoarea totală a investiției este de 878.848 de mii de lei, dintre care 762.266 lei vor fi asigurați prin Programul Operațional Asistență Tehnică POAT 2014-2020.

Contractul de finanțare urmează să fie semnat în perioada următoare.

” Practic este vorba de suportarea, din fonduri europene, a cheltuielilor pe care Consiliul Județean le-a făcut pentru introducerea proiectelor tehnice aferente acestor două importante coridoare de mobilitate din rețeaua de transport județeană. Dacă ne referim doar la DJ 170B, am făcut un mare pas înainte, prin crearea perspectivei concrete de modernizare a acestui drum de legătură gândit de noi ca o mini-centură pentru municipiul Cluj-Napoca. În același timp, drumul județean Râșca-Beliș e unul de o importanță strategică, din perspectivă turistică, iar modernizarea acestuia vine în continuarea firească a numeroaselor investiții pe care le-am făcut în ultimii ani pentru dezvoltarea acestui important domeniu”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.