Amira Olosutean este fetița de 6 ani care a reușit să impresioneze jurații de la Românii au Talent 2023. Andi Moisescu a fost cel care i-a dat micuței dansatoare Golden Buzz.

„A revenit cu un progres artistic. S-a făcut dreptate”, au fost vorbele lui Andi Moisescu care au încheiat ediția de aseară a celui mai iubit show de divertisment din țară. Doar la Românii au talent, visurile mele se împletesc cu multă muncă și rezultă momente senzaționale care ajung să facă istorie. În această ediție, pași spre un viitor de neuitat a făcut și una dintre cele mai tinere concurente care a obținut golden buzz la Românii au talent, de-a lungul tuturor sezoanelor. 

„Nu pot să mă opresc din dansat. Dansez prin cameră, peste tot, fac dezordine”, a spus aseară Amira, puștoaica de doar șase ani care a cucerit întreaga sală prin mișcările ei.

amiraIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Vreau să fie ceva wow”, a fost promisiunea de care s-a ținut până în ultima clipă. Iar Andi Moisescu nu a putut să uite că și anul trecut, puștoaica s-a descurcat senzațional, dar nu s-a calificat în semifinale. „Foarte puțini oameni au un asemenea dar. E chiar fenomen”, a spus juratul și a apăsat butonul auriu, calificând-o direct în semifinale. 

Amira are 6 ani si 11 luni , este din Cluj-Napoca și este la gradiniță. Fetița dansează de la vârsta de doi ani, iar părinții dețin o sală de dans. Tatăl micuței concurente de la Românii au talent 2023 a facut dans sportiv de performanță și este instructor de dans. A participat la campionate de dans și a avut rezultate foarte bune.

Amira a crescut practic în sala de dans și a început să copieze ce vedea in jur. Acolo a fost remarcată de către Alla (finalista Romanii au Talent – sezonul 8) care a început să lucreze în particular cu fetița, potrivit protv.ro. 

Amira Olosutean a mai participat la Românii au talent, dar de data aceasta a luat Golden Buzz de la Andi Moisescu. Un an i-a fost suficient micuței să evolueze, fiind susținută de părinții ei.

Ce concurenți au impresionat jurații de la Românii au talent

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Monkey Show, Mihnea Crăciunescu, Irina Breazu & Yannis Tulea, Marius Neagu, Mila Ryzhkova, Grupul tradițional „Rădăcini”, Maia Tărăntiș, Lovebite, Anais, Irene și Carina Ivan, David Dascălu, Mihai Costache și Ana și Matei Arhire. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.