Cătălin Botezatu se răsfață cu preparate delicioase și sofisticate, însă când a avut poftă de mici, celebrul desginer a avut parte o surpriză. Cât a plătit creatorul de modă pentru o porție de mici în foiță de aur.

Cătălin Botezatu se află la Cluj, unde va avea loc festivalul de muzică UNTOLD, și se bucură din plin de timpul petrecut în această mini vacanță. Celebrul designer a fost să ia masa la un restaurant de lux, unde a plătit peste 1.200 de euro pentru un platou, potrivit cancan.ro.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a avut poftă de clasicii mici, iar cei de la restaurant s-au organizat imediat și i-au adus lui Botezatu preparatul mult dorit. Surpriza a fost că micii comandați de Cătălin au venit în foiță de aur de 24 de karate. Pentru acest preparat, designerul a plătit 500 de euro.

Celebrul designer va mai rămâne câteva zile în Cluj, pentru ca va participa la festivalul de muzică UNTOLD. Ca în fiecare an, prețurile la cazări au crescut foarte mult în această perioadă. Cătălin Botezatu nu s-a uitat la bani și s-a cazat în cel mai exclusivist hotel din oraș.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. 

„Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD. În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drumnbass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele”, au mai transmis organizatorii festivalului.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor

Cătălin Botezatu a fost operat miercuri, 12 iulie, într-un spital din Turcia. În urma unor investigații complexe, medicii au decis să îi monteze un nou stent la inimă celebrului designer. Din fericire, nu au apărut complicații în timpul intervenției, iar vedeta se simte bine și așteaptă cu mare nerăbdare să se întoarcă acasă.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete și pregătit să-mi continui proiectele la nivel național și internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, spune Cătălin Botezatu, pentru Playtech Ştiri.

Designerul a ales să meargă la un control de rutină, astfel că medicii au descoperit că acesta are nevoie de un nou stent la inimă. Cătălin Botezatu s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și este monitorizat de 20 de medici. El are și o persoană de încredere, care îl însoțește la toate investigațiile medicale pe care și le face.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, îngerul meu păzitor. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști.

Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.