Sursă foto: stiridecluj.ro

Viceprimarul Dan Tarcea a informat clujenii cu privire la data de începere a procesului de aplicare pentru obținerea unui loc de parcare și criteriile care stau la baza eliberării acestora.

,,Există într-adevăr un interes mare pentru locurile de parcare, 10.000 de solicitări anual. Colegii mei s-au mobilizat, astfel încât în jumătate de oră să nu mai fie cozi la ghișeu. Referitor la programul pentru depunerea solicitărilor pentru locurile de parcare, pentru anul 2024, cererile vor putea fi depuse la ghișeu din data de 3 ianuarie 2024, începând cu ora 08.00, la fel , începând cu ora 08.00 se deschide și platforma online.

De asemenea, cei care doresc să-și facă abonamentele pentru zona centrală, au posibilitatea să și le reînnoiască încă din data de 18 decembrie a anului acesta ( 2023), astfel încât să nu mai fie necesar să vină și ei la ghișee, și să eliminăm cozile.

De asemenea, cei care doresc să își plătească și să-și prelungească abonamentele pentru parcare o pot face online din data de 3 ianuarie 2024 și la ghișee din 8 ianuarie 2024, și de atunci pot să-și plătească și taxele și impozitele locale.

Plata taxelor și impozitelor locale se poate face, cu bonificație, până la sfârșitul lunii martie 2024. De asemenea, și prelungirea locurilor de parcare poate fi achitată până la data de 31 martie 2024.

Dacă un cetățean uită sau nu poate să facă acest lucru, nu își plătește abonamentul de parcare, până în data de 31, contractul este reziliat și pierde locul de parcare”, a precizat viceprimarul la Napoca Live.

Dan Tarcea a precizat că persoanele care au avut garaje care au fost demolate beneficiază de prioritate la obținerea locurilor de parcare rezultate în urma demolării. Cu toate acestea, în cazul în care aceștia nu și-au achitat taxele pentru garaje la timp, nu mai pot beneficia de această prioritate după demolarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.