Sursă foto: servuscluj.ro

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, a lansat campania de donare de sânge numită „Toamna într-o picătură”.

”Ne-am alăturat cu toată convingerea acestei noi campanii de donare de sânge, extrem de benefice pentru comunitate, întrucât sănătatea este bunul cel mai de preț. Încurajăm, o dată în plus, toate persoanele care pot dona, să facă acest gest, întrucât fiecare strop de sânge contează pentru salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor aflate în situații medicale dificile”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Campania de donare de sânge intitulată „Toamna într-o picătură” va avea loc pe o perioadă de cinci zile, între 6 și 10 noiembrie 2023. Donatorii sunt așteptați între orele 07:30 și 13:30 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, amplasat pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 18. Pentru a ușura procesul de donare de sânge, organizatorii recomandă celor interesați să își programeze donarea prin intermediul aplicației BlooDoChallenge.

Pentru mai multe detalii cu privire la donarea de sânge, puteți accesa pagina Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj la adresa www.crtscluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.