Un individ în vârstă de 52 de ani a fost reținut de către polițiști după ce a incendiat mașina concubinei sale, motivul fiind gelozia.

La data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au decis să îl rețină pentru 24 de ore pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, sub acuzația de distrugere, în urma investigațiilor dintr-un dosar penal. Incidentul a avut loc în localitatea Șoimeni, la ora 19:30, când poliția a fost alertată despre un autoturism care ardea.

Un echipaj de poliție și pompierii de la I.S.U. Cluj s-au deplasat la locul incidentului, unde au stins incendiul și au constatat că acesta a fost provocat intenționat. O anchetă a fost demarată imediat pentru identificarea persoanelor responsabile de producerea incendiului. În cadrul cercetărilor, polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, ca principal suspect.

Conform primelor cercetări, individul ar fi incendiat mașina, care era parcată pe drumul public, în urma unor neînțelegeri cu concubina sa în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 decembrie a.c., a fost prezentat în fața judecătorilor de la Judecătoria Gherla, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.