Sursă foto: stiridecluj.ro

În data de 2 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au decis să rețină pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Mica, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

„Polițiștii au demarat cercetările la data de 2 aprilie, când în centrul localității l-au întâlnit pe un minor de 9 ani, care prezenta urme de violență în zona feței.În acest context, au fost efectuate verificări, constatându-se faptul că la data de 31 martie, minorul ar fi fost agresat fizic de concubinul mamei sale, în timp ce se afla la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore a bărbatului în cauză, iar în cursul zilei de 3 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej l-a prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În cauză au fost informați despre eveniment și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, declară IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.