Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori de televiziune. De-a lungul carierei vedeta de la Kanal D a câștigat sume considerabile de bani. Jurnalistul a spus ce se va întâmpla cu averea strânsă de el.

Foarte multe persoane s-au întrebat câți bani a câștigat Dan Negru de-a lungul anilor din prezentarea emisiunilor de televiziune. Vedeta de la Kanal D știe care este secretul pentru a se menține în topul preferințelor publicului indiferent de postul de televiziune la care se află. Averea strânsă până în acest punct al carierei este considerabilă. Mulți dintre fanii săi au spus că Negru este o persoană destul de zgârcită, dar prezentatorul de televiziune spune despre el că este doar cumpătat.

Apare de mai bine de 30 de ani pe micile ecrane și a depășit multe recorduri în ceea ce privește audiențele. Negru a știut mereu ce trebuie să facă pentru a se menține în top de fiecare dată. El este considerat unul dintre cei mai bogați prezentatori de televiziune din România, dar aceste lucruri se datorează muncii depuse.

„Termenul «bogat» are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe”, a mărturisit Dan Negru.

Cine se va bucura de averea strânsă de Dan Negru

Dan Negru a spus ce va face cu toți banii pe care i-a strâns în ultimii 30 de ani. Prezentaorul de televiziune și-a amintit de viața pe care au dus-o părinții lui și cum au fost deportați în zona Bărăganului. Vedeta de la Kanal D păstrează mai multe acte de proprietate în casa sa. Este vorba de niște terenuri din zona Banatului care vor ajunge în posesia copiilor săi în viitor.

„Când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niște terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de România, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tată în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat”, a mai spus Dan Negru la Kanal D.