Sursă foto: stiridecluj.ro

În Iulius Mall, te așteaptă un weekend plin de evenimente captivante pentru toate preferințele. La Winter Charity Fair, te invităm să sprijini înființarea unei școli de meserii, în timp ce spectacolul „Povestea de Crăciun” va transmite atmosfera sărbătorilor prin dans. În Iulius Parc începe „The Glowing Garden”, o expoziție ce aduce în prim-plan peste 170 de instalații luminoase.

În perioada 16 – 17 decembrie 2023, în Iulius Mall, în apropierea spațiului de joacă din zona Auchan, se va desfășura Winter Charity Fair, un târg caritabil organizat de asociația Beard Brothers. Zece comercianți vor participa la a șasea ediție a evenimentului, oferind produse unice precum jucării și haine croșetate, decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate, hăinuțe și accesorii pentru animăluțe, și multe altele. Toate fondurile adunate în cadrul evenimentului vor fi direcționate către înființarea unei școli de meserii. Pe lângă produsele lucrate manual, Winter Charity Fair va include și activități pentru copii, iar un caricaturist va crea cadouri speciale pentru cei interesați. În același weekend, atmosfera magică a Crăciunului va fi transmisă prin dans în cadrul spectacolului „Poveste de Crăciun”, prezentat de școala de dans Unique Art Activities. Pe parcursul celor două zile, 16 și 17 decembrie, copiii de toate vârstele vor interpreta coregrafii de acrobație, gimnastică, dansuri latino și moderne.

Nu uita că în Iulius Parc începe sâmbătă, 16 decembrie, expoziția „The Glowing Garden”, care reinterpretează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou. Peste 170 de instalații luminoase vor putea fi admirate până pe 20 ianuarie 2024. Mai multe informații despre expoziție pot fi găsite pe site-ul Iulius Mall Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.