Atac nuclear asupra Europei! Potrivit lui Serghei Karaganov, expert rus în politică externă, descris de presa occidentală ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, „ucrainenii sunt un popor înșelat nefericit care este condus la măcel”, iar „americanii, după ce au aruncat deja poporul ucrainean în cuptor, împing Europa acolo, distrugând pozițiile pe care le-a ocupat timp de cinci secole.”„Occidentul a dezlănțuit un mare război în pântecele unei mari puteri nucleare”
„Șaptezeci și cinci de ani de descurajare reciprocă, armele nucleare au salvat lumea, iar oamenii tocmai s-au obișnuit cu asta. Acum vedem cu ochii noștri că armele nucleare nu se mai opresc pentru că se întâmplă inimaginabilul: Occidentul a dezlănțuit un mare război în pântecele unei mari puteri nucleare.Istoria oficială de inventare a armelor atomice este cunoscută, dar, din punctul meu de vedere, există încă o super-idee a apariției sale. Este ca și cum Domnul Dumnezeu a văzut că o parte semnificativă a omenirii a înnebunit dezlănțuind două războaie mondiale în viața unei generații și a dat oamenilor arme nucleare – arme ale apocalipsei, astfel încât oamenii să le aibă în fața ochilor tot timpul și să-i înspăimânte.Atac nuclear asupra Europei! Acum oamenii și-au pierdut frica. În ultimele decenii, în Statele Unite, Europa și chiar parțial în Rusia. Ceea ce eu numesc parazitism strategic s-a răspândit: credința că nu poate exista război și nu va exista niciodată. S-au obișnuit cu asta și pe această bază a crescut ideologia occidentală modernă. În plus, acum există o propagandă absolut fără precedent, care nu a fost nici măcar în timpul Războiului Rece. Oamenii sunt pur și simplu păcăliți și oamenii se tem chiar să spună ceea ce gândesc cu adevărat.Drept urmare, din cauza acestor 70 de ani de pace, sentimentul de autoconservare al societății a încetat să funcționeze și, cu ajutorul propagandei încântător de rele, acest sentiment de autoconservare este înecat în continuare, precum și declarațiile că Rusia nu va lovi niciodată Europa.
Atac nuclear asupra Europei!
Propaganda oficială occidentală pompează ideea că Occidentul poate face orice, iar Moscova va tolera toate acestea. Și acum sa manifestat extrem de convex și luminos”, scrie într-un editorial realizat de Serghei Karaganov, președintele emerit al Consiliului pentru Politică Externă și de Apărare al Rusiei, descris de presa occidentală ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, publicat, duminică, de agenția de presă RIA Novosti.„Sper că nu vom folosi niciodată arme nucleare”
„În ultimii ani, Rusia a început să consolideze descurajarea nucleară, dar până acum măsurile luate sunt complet insuficiente. La un moment dat, ne-am calmat, am mers în conformitate cu teoriile occidentale și am ridicat în mod nesăbuit pragul pentru utilizarea armelor nucleare, care acum nu sunt folosite accidental de Occident. Acolo, tot timpul, semi-oficialii subliniază: nu, rușii nu vor folosi niciodată arme nucleare. Ei vor ca noi nici măcar să nu ridicăm această întrebare în niciun caz, ca și cum le-ar elibera calea pentru a purta un război nesfârșit împotriva lor Ucraina. Dar având în vedere că potențialul lor în complexul militar-industrial este mai mare decât al nostru, ei vor doar să ne epuizeze.Sper că nu vom folosi niciodată arme nucleare, dar faptul că refuzăm posibilitatea de a le folosi în toate situațiile, cu excepția cazului unui pericol mortal pentru statul însuși, mi se pare frivol. Astfel, statele leagă mâinile Rusiei și speră să o arunce în aer pe termen lung cu acest război lung. Și, ca rezultat, slăbește radical principalul său rival – China, caz în care va fi singur. Acesta este un plan strategic care este absolut clar.
Atac nuclear asupra Europei!
Ei bine, în același timp, americanii, după ce au aruncat deja poporul ucrainean în cuptor, împing Europa acolo, distrugând pozițiile pe care le-a ocupat timp de cinci secole. Ei rezolvă astfel o altă problemă – distrug Lumea Veche ca jucător strategic și potențial concurent strategic. La rândul lor, elitele europene comprador își conduc țările și popoarele la măcel.Vreau să cred că adversarii noștri își vor veni în fire. Pentru că dacă nu, atunci conducerea militaro-politică a Rusiei se va confrunta cu o alegere morală teribilă și cu necesitatea de a lua o decizie dificilă. Dar cred că președintele nostru la un moment dat trebuie să-și proiecteze hotărârea de a folosi arme nucleare”, se arată în acel editorial.„Ucrainenii sunt un popor înșelat nefericit care este condus la măcel”
„Cu toate acestea, se pune întrebarea cine poate și ar trebui să fie ținta unui astfel de atac. Americanii, după cum știm cu toții, au mințit fără rușine, spunând că ne pregătim pentru lovituri asupra Ucrainei. Aceasta este o monstruoasă lipsă de sens, rea, pentru că, desigur, ucrainenii sunt un popor înșelat nefericit care este condus la măcel. Dar totuși, aceștia sunt oamenii noștri, nu îi vom lovi. Dacă vine vorba de lovituri nucleare, atunci ar trebui să vorbim despre o serie de țări din Europa care oferă cea mai mare asistență regimului mercenar de la Kiev.Din fericire, am început să urcăm pe scara descurajării nucleare. Dar trebuie să ne mișcăm mai repede și mai decisiv, deși, desigur, utilizarea armelor nucleare este un pas monstruos, ar trebui evitat cât mai mult posibil. Dar, așa cum arată vectorul de dezvoltare al Occidentului, elitele și societatea sa, mișcarea lor către valori anti-umane și post-umane, toate acestea indică în mod clar o abordare obiectivă a unui război termonuclear major.Trebuie să întrerupem acest proces și astfel să salvăm lumea – dacă este posibil, desigur, evitând acțiunile super-dure”, a spus Serghei Karaganov în editorialul său”, scrie în acel editorial.