Sursă foto: servuscluj.ro

În această dimineață, polițiștii efectuează zeci de percheziții domiciliare în București, Cluj și în alte 14 județe. Acțiunea are ca scop un dosar de înșelăciune referitor la comenzi de mobilă.

„Astăzi, 28 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași efectuează 42 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă.

Polițiștii efectuează percheziții în județele Iași (13), Brașov (3),Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8).

Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei”, a declarat Poliția Română.

Pentru desfășurarea acțiunii, polițiștii beneficiază de sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice din Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, precum și de polițiștii din cadrul Secțiilor 1-6 ale Poliției Municipiului Iași și ai Poliției Orașului Hîrlău.

Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. a asigurat suportul de specialitate pentru această acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.