Sursă foto. servuscluj.ro

Consiliul Judeţean Cluj aduce aminte entităţilor non-profit, cum ar fi organizații, asociații și fundații neguvernamentale, precum și entităților publice implicate în programe și proiecte legate de tineret, activități socio-educaționale, sport, cultură și culte religioase recunoscute în România, că au posibilitatea să depună cereri pentru finanțări nerambursabile din fonduri publice judeţene până pe data de 15 martie 2024, ora 12:00.

Pentru depunerea cererilor, acestea pot fi transmise exclusiv online, prin intermediul platformei „Ghișeul Unic” (https://public.cjcluj.ro), sau la sediul Consiliului Judeţean Cluj.

În ceea ce privește numărul de proiecte depuse până marți, 12 martie a.c., acesta se ridică la 314, cu cel mai mare interes manifestat de cultele religioase, cu 221 de proiecte depuse, urmate de organizațiile culturale, cu 43 de proiecte, structurile sportive, cu 41 de solicitări, și proiectele de tineret, cu 36 de cereri. După încheierea termenului de depunere a cererilor, va urma procesul de selecție și evaluare a proiectelor.

Lista entităților ale căror proiecte sunt eligibile pentru finanțare din fonduri publice judeţene, împreună cu suma propusă pentru fiecare organizație, va fi publicată pe site-ul oficial al Consiliului Judeţean Cluj. Totodată, aceste entități non-profit vor fi notificate atât în format scris, cât și electronic, cu privire la aprobarea finanțării, valoarea finanțării și alte detalii referitoare la implementarea proiectului.

Referitor la sumele alocate pentru susținerea inițiativelor din domeniile menționate, se reamintește că pentru programele și proiectele legate de tineret și activitățile socio-educaționale, suma disponibilă este de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma alocată este de 1.050.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile culturale s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, sumele alocate cultelor religioase recunoscute legal se ridică la 3.050.000 de lei.

Documentația necesară pentru finanțare nerambursabilă, formularele standard, documentele necesare și regulamentele de evaluare și selecție a proiectelor pot fi consultate pe site-ul oficial al instituției www.cjcluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.