Sursă foto: cugetliber.ro

Polițiștii locali de la Secția 4 au descoperit la sfârșitul săptămânii trecute 4 persoane care efectuau desene cu graffiti în cartierul Mănăștur. Trei dintre acestea au vandalizat pereții parkingului Minerva, în timp ce una dintre persoane a acționat în zona skatepark-ului din Parcul Rozelor.

Ca urmare a faptelor comise, cei patru indivizi au primit amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, iar materialele folosite au fost confiscate. De asemenea, prin procesul-verbal de constatare a contravenției, aceștia vor fi obligați să curețe și să readucă pereții la starea inițială.

Este important de menționat că Primăria oferă artiștilor locali oportunitatea de a-și exprima creativitatea prin diferite tehnici de artă stradală. Proiectul „Legal Wall – perete legal pentru practica artei stradale” a implicat amenajarea unui perete cu o suprafață de 81 mp la podul Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști. Această zonă poate fi utilizată conform regulamentului afișat la fața locului, cu respect față de ceilalți artiști stradali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.