Un șofer de 23 de ani a fost filmat în timp ce conducea nebunește, sâmbătă de dimineață, pe drumul național dintre Gherla și Cluj. Cursa haotică a acestuia la volanul unui autoturism Audi s-a terminat cu un accident, așa cum anticipau chiar cei care îl filmau, dintr-o mașină care l-a urmărit pe tânăr timp de 3 minute, relatează portalul de știri locale Gherla Info.

În imaginile publicate de sursa citată tânărul șofer circulă complet haotic și cu viteză foarte mare pe șoseaua cu două benzi pe sens. E filmat cu trece necontrolat pe contrasens, peste linia dublă continuă, cum depășește prin dreapta sau cum nu reușește să conducă în linie dreaptă și trece de pe o bandă pe alta.

În timpul filmării, cei doi bărbați din mașina care-l urmărește pe tânărul de 23 de ani spun că foarte probabil va urma un accident, ceea ce se și întâmplă, după scurt timp.

În localitatea Jucu, tânărul a lovit din spate un autoturism, tot marca Audi.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/nhmYP1Sdydc” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Polițiștii au fost sesizați despre cele întâmplate în jurul orei 7.20. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, conducătorul unui autoturism, respectiv un tânăr de 23 de ani, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul”, a transmis IPJ Cluj.

La testarea cu aparatul etilotest, tânărului de 23 de ani i-a rezultatat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, el a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.