Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a făcut o declarație de ultim moment despre colegul său Răzvan Simion. Acesta a dezvăluit secretul din spatele prieteniei lor și a spus că nemulțumirile și disputele trebuie rezolvate fără ceartă.

Dani Oțil dă tot din casă despre Răzvan Simion: Suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți
În primul rând, Dani Oțil a vorbit despre programul său și a explicat că nu îi place să stea în picioare într-un loc unde nu are de ce să se proptească sau să zâmbească unor oameni care nu îl cunosc.

„Am fost mai vizibil mai înainte, dar erau fursecurile mult mai bune, acum, pe la evenimente, ori nu se dau fursecuri, ori sunt de proastă calitate și nu… n-am fost niciodată vizibil. Nu, Răzvan și Dani au mers, în general, la evenimentele la care prezentau sau făceau ceva. Mie nu-mi place să stau cu un pahar în mână, cum stau acum, și tu lângă mine, și te întrebi… ‘ce face ăsta cu mâna’.

Nu-mi place să stau în picioare într-un loc unde n-am de ce să mă proptesc, să zâmbesc unor oameni care probabil nici nu mă cunosc și să captez priviri sau atenție pe care alții nu-și doresc să mi le ofere. Știm cu toții că există o rasă de vedete care participă la tot. Unii chiar neinvitați”, a declarat Dani Oțil, conform informațiilor transmise de ciao.ro

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu reușește să își împartă timpul

De asemenea, acesta a subliniat că nu reușește să își împartă timpul, iar în momentul de față nu se află într-un „echilibru corect” între muncă, viața personală și hobby-uri.

„Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor. Mi-a adresat soția o întrebare, aproape tâmpită, în mașină, în weekend… Vorbeam despre ce ai face dacă ai avea un miliard de dolari.

Și eu i-am zis că în primul rând nu m-aș mai trezi la prima oră. Și ea a zis ‘Păi, și ce, nu te mai duci la Neatza?’. Și mi-am dat seama că fac de atâta timp Neatza încât pentru ea, ca soție, este un fenomen de viață, e ca și cum mă spăl de dinți. Și zic ‘Nu, femeie, e munca mea’. Zice… ‘Aa, eu nu credeam că dacă ai un miliard te mai duci la Neatza’. Am zis… ‘Sincer, cred că două zile pe săptămână m-aș duce’. Și am închis subiectul pentru că mi-am dat seama că sunt bolnav”, a completat Dani Oțil.

Dani Oțil dezvăluie secretul din spatele relației cu Răzvan Simion

Mai apoi, Dani Oțil a dezvăluit secretul din spatele prieteniei cu Răzvan Simion și a spus că nemulțumirile și disputele trebuie rezolvate fără ceartă.

„Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți.

Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe.

De asta zic, avem atâtea doamne divorțate care acum sunt traineri de cupluri în mod ciudat, de ce nu ne cheamă nimeni pe mine și pe Răzvan să fim traineri de cupluri. Cred că suntem peste Țociu și Palade dacă mă întrebi, că ei s-au despărțit”, a conchis prezentatorul matinalului de la Antena 1.