Categorii
Actualitate

Un motor al aeronavei Spartan a avut probleme în timpul zborului de la Câmpia Turzii spre Otopeni

Mari emoții au avut 7 militari de la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii. Ieri dimineață, în timpul decolării spre Otopeni, au constatat că nava Spartan are o problemă la unul dintre motoare. Cu toate acestea, au reușit în cele din urmă să aterizeze în siguranță cu un singur motor.

Aeronava Spartan a decolat de la Baza Aeriană Câmpia Turzii în jurul orei 7:30 ieri dimineață, având la bord 7 militari, 3 membri ai echipajului și 4 pasageri. În timpul zborului, echipajul a observat o problemă la motorul stâng, astfel că piloții au luat decizia de a-l opri în timpul zborului. Cu toate acestea, datorită caracteristicilor de supraviețuire proprii ale aeronavei Spartan, inclusiv propulsia și designul aerodinamic, piloții au reușit să aterizeze în siguranță pe Aeroportul Otopeni, fără a fi nevoie de intervenția echipajelor specializate la sol.

Aeronava Spartan este un avion construit în Italia, recunoscut pentru capacitatea sa excelentă de pilotare, iar primele astfel de avioane au fost livrate în România în 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *