Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat din Bonțida a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie calificată, amenințare și influențarea declarațiilor. Individul ar fi creat un incident într-un magazin din localitate, amenințând un angajat și sustrăgând suma de bani din casa de marcat.

„În fapt, la data de 13 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o societate comercială din localitatea Bonțida, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui angajat și ar fi sustras suma de aproximativ 390 de lei din sertarul casei de marcat.

După sesizarea polițiștilor cu privire la eveniment și demararea activităților de cercetare, acesta i-ar fi adresat respectivului angajat și familiei acestuia amenințări cu acte de violență, în încercarea de a-l determina să ofere declarații mincinoase cu privire la fapta cercetată”, a declarat IPJ Cluj.

După expirarea perioadei de 24 de ore, persoana suspectă a fost adusă în fața instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile în numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.