Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat desemnarea antreprenorului care va efectua primele lucrări de construcție ale Spitalului Regional de Urgență Cluj. Conform informațiilor furnizate, Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate a atribuit licitația în valoare de peste 52,7 milioane de lei către antreprenorul român Ubitech Construcții SRL. Acesta dispune de 8 luni pentru finalizarea lucrărilor, începând cu emiterea ordinului de începere a acestora.

Etapa inițială va implica lucrări de organizare a șantierului, excavare grosieră a solului, devierea rețelelor de utilități, amenajarea căilor temporare de acces și construcția unei incinte etanșe cu pereți mulați și ziduri de sprijin din piloți forați. Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestații.

La finalizare, Spitalul Regional de Urgență Cluj va avea o suprafață construită totală de 184.013 metri pătrați, din care 176.638 metri pătrați vor reveni clădirii principale, structurată pe 8 niveluri (subsol, parter, 5 etaje și etaj tehnic), inclusiv un heliport. Suprafața totală a terenului pe care va fi edificat spitalul va fi de 143.064 metri pătrați.

Pentru detalii suplimentare despre proiect, puteți intra AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.